Työhyvinvointia luonnosta

 

Havainnollistava, toiminnallinen & käytännönläheinen

työhyvinvointikoulutus

Työhyvinvointia luonnosta on Hike ’n Joyn oma tuote, jonka sisältö on rakentunut luonnon hyvinvointivaikutusten ja työhyvinvoinnin ympärille ja hioutunut nykymuotoonsa useiden vedettyjen luontohyvinvointiretkien perusteella. Työhyvinvointia luonnosta on myös kesäyliopistojen ohjelmistossa.
 
 
Koulutuksen hyötyjä työyhteisöllenne:
  • Saatte tietoa ja välineitä työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen lisäämiseen luonnon avulla
  • Henkilöstö saa välineitä stressin alentamiseen ja palautumiseen luonnon avulla; siten vähennätte sairauspoissaoloja ja pidennätte siten työuria
  • Työteho ja tarkkaavaisuus lisääntyvät ottamalla luonnon osaksi työpäivää ja työympäristöä
  • Pohditte yhdessä työyhteisönne realistiset mahdollisuudet hyödyntää luontoa, luonnossa liikkumista sekä luonnon hyvinvointivaikutuksia työssänne ja asetatte itsellenne luontohaasteen!
 

 

Tiivis luento, 2-4 tunnin koulutus vai

koko päivän henkilöstökoulutuspäivä?

 

Työhyvinvointia luonnosta voit saada olemalla hetken läsnä tässä hetkessä, metsässä pysähtymällä se onnistuu.

 

TYÖHYVINVOINTIA LUONNOSTA® – käytännönläheinen teoriaosuus (2 h)

Sopivassa suhteessa teoriaa ja pieniä käytännön harjoituksia sisältävä työhyvinvointikoulutus, joka innostaa hyödyntämään luontoa työelämässä ja omassa hyvinvoinnissa. Koulutus on osallistujilleen innostava ja mielenkiintoinen, mikäli jokainen saa osallistua omalla tavallaan, aktiivisesti tai tarkkaillen. Aisteja aktivoivat, keskustelua pienryhmissä herättelevät harjoitukset piristävät teoriaosuutta, jonka aikana käydään kattavasti läpi, millaisia hyvinvointivaikutuksia luonnolla on, miten ne auttavat palautumaan, lisäävät tarkkaavaisuutta ja tehokkuutta ja saavat meidät voimaan paremmin. Koulutus, jonka jälkeen saatkin katsoa luontoa uusin silmin!

Edistä hyvinvointiasi ja palautumista luonnon avulla – jaksat paremmin työssä ja vapaa-ajalla. Luonnossa liikkuminen lisää tarkkaavaisuutta ja luo-vuutta sekä palauttaa tehokkaasti. Tutustu Työhyvinvointia luonnosta -työhyvinvointikoulutuksen 2 tunnin teoriaosuuteen.

HINTA 2 h: 390 euroa (< 8 hlö), 490 euroa (9-15 hlö), 590 euroa (16-30 hlö) ja 740 euroa (31-50 hlö)

 

Työhyvinvointia luonnosta -koulutus aktivoi aistit, miltä tämä tuntuisi kädessä?

 

Leffamatka luontoon -toiminnallinen ulko-ohjelma (2 h)

Heittäydy tutkimaan luontoa uudesta näkökulmasta! Hae kuvakulmia, löydä luonnon taideteokset ja tutustu luonnon yksityiskohtiin pareittain ja ryhmissä tehtävien hauskojen harjoitusten avulla. Luonto toimii innoittajana ja tarjoaa loistavat lavasteet, sinä autat saamaan leffan esityskuntoon. Leffamatka luontoon on toiminnallinen luontohyvinvointiretki, joka sopii kaikille ja toteutetaan lähiluonnossa liikkuen pienellä alueella. Harjoitukset ovat kaikille sopivia ja toteutukseen riittää vaikka pieni piha-alue. Harjoitusten lomassa saat tietoa luonnosta saatavasta hyvinvoinnista ja tuleepa matkan varrella opeteltua ripaus työelämätaitojakin.

Lähde siis luonnon leffateatteriin ja tutustu ohjelmaamme.

 

Työhyinvointikoulutus, joka avaa sinulle uusia polkuja omaan hyvinvointiin.

 

Työhyvinvointia luonnosta -koulutus + Leffamatka luontoon

(4 h koulutuspaketti)

Tutustu ensin luonnosta saatavaan hyvinvointiin Työhyvinvointia luonnosta -koulutuksessa ja tee sen jälkeen Leffamatka luontoon (ulkona). Ohjelmat sopivat hyvin toteutettaviksi peräkkäin; ne täydentävät juuri sopivasti toisiaan ja luonnossa toteutettava ohjelma havainnollistaa opittua hauskalla tavalla. Kokonaisuus on toimiva puolenpäivän työhyvinvointikoulutus ja huonolla säällä ohjelma on hieman muokattuna siirrettävissä sisätiloihin.

Tutustu tästä 4 tunnin luontoteemaiseen työhyvinvointikoulutukseen!

HINTA 4 h: 590 euroa (< 8 hlö), 690 euroa (9-15 hlö), 790 euroa (16-30 hlö) ja 940 euroa (31-50 hlö)

 

Inspiraatiopuhe: Läsnäoleva luontoliikunta –

kehon ja mielen pikalaturi (1 h)

 
Mitä tehdä, kun akku on tyhjä ja latauksen tarpeessa? Mitä ovat fraktaalit ja fytonsidit? Entä se kummalline kuudes aisti. Mukaansatempaava ja osallistava inspiraatiopuhe luonnon hyvinvointivaikutuksista. Sopii hyvin kokouspäivän yhteyteen, seminaariin tai vaikkapa koulutuspäivän pieneksi osuudeksi. Tutustu luentoon.
 
 
 
Läsnäoleva luontoliikunta aktivoi aistit ja palauttaa.
 
 

Henkilöstökoulutuspäivä

 
Tiesithän, että valikoimissamme on myös itsensä johtamisen ja kiireenhallinnan koulutuksia? Olemme rakentaneet henkilöstökoulutuspäivän, joka pureutuu aamupäivällä Kiireenkesytys -toimintamallin opein kiireenhallintaan ja itsensä johtamiseen ja lähteen lounaan jälkeen matkalle luonnosta saatavaan hyvinvointiin Työhyvinvointia luonnosta -työhyvinvointikoulutuksen myötä. Päivä päättyy luonnossa, jossa teemme toiminnallisen Leffamatkan luontoon.
 
Koulutuspäivä koostuu sekä teoriasta että lukuisista pienistä harjoituksista, jotka aktivoivat ja osallistavat henkilöstöä antaen kuitenkin jokaiselle mahdollisuuden osallistua omalla tavallaan. Käsittelemme koulutuspäivässä kaksi työkyvyn ylläpitämisen ja henkilöstön jaksamisen kannalta tärkeää aihetta. Koulutus antaa niin tietoa ja vinkkejä omaan henkilökohtaiseen työhön ja hyvinvointiin kuin myös työyhteisölle työvälineitä hallita työyhteisön kiirettä ja viedä työhyvinvointia eteenpäin luontoa hyödyntäen. Koulutuksesta jää yhteisöllenne kooste ja jatkoaskeleet asioiden työstämiseksi.
 
HINTA: 900 euroa (< 8 hlö), 1050 euroa (9-15 hlö), 1350 euroa (16-30 hlö) ja 1550 euroa (31-50 hlö)
 
 
Muistathan, että tarvittaessa koulutuksiin tarvittavat tilat, ruokailut sekä muut palvelut järjestyvät yhteistyökumppaneidemme kautta.
Tutustu myös muihin virkistyspäivätuotteisiimme!