Työturvallisuuskortti – myös verkossa!

Työturvallisuuskorttikoulutuksen tavoitteena on parantaa yhteisen työpaikan turvallisuutta.

Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla. Koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta myönnetään viisi vuotta voimassa oleva, henkilökohtainen työturvallisuuskortti.

Työturvallisuuskorttikoulutuksessa opetettavia asioita ovat mm.:

  • Vastuut yhteisellä työpaikalla
  • Työsuojelu työpaikalla ja työterveyshuolto
  • Perehtyminen riskienhallintaan, vaarojen tunnistamiseen ja riskien arviointiin
  • Työpaikan kuormitustekijöiden tunnistaminen
  • Perehdyttämisen tärkeys

 

Koulutamme käyttäen kaikille sopivia harjoituksia, jotka innostavat ja osallistavat yleensä jokaisen osallistujan.

KESTO: 8 tuntia (8 x 45 min)

KIELI: Järjestämme koulutuksia sekä suomen että englannin kielellä

RYHMÄKOKO: Suositeltava maksimiryhmäkoko n. 25 hlö, mutta enintään 30 hlö.

KOULUTTAJA: Työturvallisuuskorttikouluttajana toimii Mari Starck, jolla on 15 vuoden työkokemus toimimisesta asiantuntijana, esimiehenä ja alaisena niin kunnan, valtion kuin yksityisen palveluksessa. Mari Starck on koulutukseltaan Merikapteeni (AMK), Merenkulkutalouden ja Logistiikan maisteri (MSc) ja oikeustieteen maisteri. Käytännön työkokemusta on merenkulun alalta (perämies), satama-alalta (liikenne- ja turvallisuuspäällikkö) sekä juridiikasta (lakimies, satamalakimies). Työsuojelu, työturvallisuus sekä turvallisuus ovat olleet osa työtehtäviä kaikissa työpaikoissa. Mari Starck toimii tällä hetkellä yrittäjänä, joka vetää luonto-ohjelmapalveluihin sekä työhyvinvointiin keskittyvää yritystään Hike ’n Joy ja omien koulutustensa lisäksi kouluttaa mm. työturvallisuuskorttikoulutusta sopimuskouluttajana toisille koulutusorganisaatioille.

HINTA/Luokkahuonekoulutus: Työturvallisuuskorttikoulutukset tilauskoulutuksena 850 euroa + alv 24 %. Lisäksi veloitetaan kortti- ja materiaalikulut 10 euroa/hlö + alv 24 % sekä matkakulut 100 kilometriä ylittävältä osalta.

HINTA/Verkkokoulutus (huhti-elokuu 2020 hinta): Työturvallisuuskorttikoulutus verkossa 750 euroa + alv 24 %. Lisäksi veloitetaan kortti- ja materiaalikulut 10 euroa/hlö + alv 24 %.

Hinta sisältää koulutuksen ja siihen kuuluvan materiaalin (jokaiselle jaettava Työturvallisuuskeskuksen julkaisu), tentin ja tarvittaessa sen uusimisen sekä työturvallisuuskortin.työturvallisuuskortti

RÄÄTÄLÖINTI: Työturvallisuuskorttikoulutus voidaan räätälöidä työpaikallenne sopivaksi ja eri työntekijäryhmät huomioiden.

TILAT JA RUOKAILUT: Kauttamme voit tilata myös tilat ja tarjoilut kurssipäiväänne; olethan yhteydessä niin ehdotamme teille tilaa ja teemme tarjouksen.

Koulutuksestamme ei tällä hetkellä voi saada Trafin ammattipätevyysmerkintää, mutta voimme suositella yhteistyökumppaneidemme avoimia koulutuksia, joissa kyseisen merkinnän saa. Olemme hakemassa Trafilta oikeuden antaa ammattipätevyysmerkintä, joten tulevaisuudessa myös se on mahdollista.