Koulutukset, joita tarjoamme:

Työhyvinvointia luonnosta®

 

Työhyvinvointia luonnosta® -koulutus on työhyvinvointikoulutus, joka on saatavilla 2 tunnin tiivistä paketista koko päivän kestävään henkilöstökoulutuspäivään. Havainnollistava, toiminnallinen ja inspiroiva työhyvinvointikoulutus, joka innostaa osallistujat mukaansa! Lue lisää tästä koulutuksesta ja erilaisista paketeista!

Kiireenkesytys®

 

Kiireenkesytys® on suomalainen itsensä ja yhdessä kehittämisen toimintamalli, joka havahduttaa, inspiroi ja osallistaa. Annamme Kiireenkesytys® -toimintamalliin perustuvia kiireenhallinta, itsensä johtamisen ja itsensä kehittämisen koulutuksia, valittavana on eri pituisia koulutuksia tunnin inspiraatiopuheesta koko päivän henkilöstökoulutukseen. Tutustu lisää Kiireenkesytykseen!

Vuorovaikutusverstas TM

 

Tutustu työyhteisön vuorovaikutukseen, työhyvinvoinnin kehollisuuteen sekä työyhteisötaitoihin hauskojen toiminnallisten harjoitusten kautta. Tietoiskuja, oivaltavia keskusteluja ja pienryhmissä tehtäviä harjoituksia sisältävä koulutus avaa ryhmädynamiikkaa, tapojamme toimia ryhmässä ja taitoja, joita työyhteisössä tarvitaan. Vuorovaikutusverstas – tutustu tästä!

Pelisääntöpaja TM

 

Useassa työyhteisössä selkeät, yhdessä luodut pelisäännöt vievät työtä ja työyhteisöä kohti yhteisiä tavoitteita. Ne auttavat myös muistuttamaan, mitä yhdessä on sovittu ja pitämään säännöistä kiinni. Lähde työyhteisösi kanssa pelisääntöpajalle hommiin – höylätään ja tarvittaessa myös hiotaan pelisäännöt kuntoon! Tutustu lisää Pelisääntöpajaan!

Stressinpoistopaja TM

 

Tutustutamme sinut pajallamme, millaisin työkaluin voit alentaa stressiä ja hallita sitä jatkossa. Ota pajalta mukaasi omaan elämääsi sopivat työkalut ja jatka työelämässä virkeämmin, vähemmän stressaantuneena ja paremmin palautuneena! Stressinpoistopaja, kurkista tästä!

Työturvallisuuskortti

 

Työturvallisuuskorttikoulutus on Työturvallisuuskeskuksen kehittämä koulutus ja sen tavoitteena on parantaa yhteisen työpaikan turvallisuutta. Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla. Koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta myönnetään viisi vuotta voimassa oleva, henkilökohtainen työturvallisuuskortti. Lisää tietoa tilauskoulutuksista!

Etäkoulutukset / Webinaarit

 

Tutustu vuorovaikutteisiin webinaarikoulutuksiimme, joiden aiheina mm. itsensä johtamisen taitoja etätyöhön ja stressinhallintaa ja palautumista luonnon avulla. Koulutuksemme sisältävät luentoa, keskustelua, gallupeja, tehtäviä tai vaikkapa omatoimisen ohjeistetun luontoretken, joka virkistää etätyön lomassa. Myös työturvallisuuskorttikoulutukset saatavilla webinaarikoulutuksina! Mukaan pääsee vaikka älypuhelimella, toteutus Zoom- tai Teams-sovelluksilla. Kurkkaa webinaariemme aiheet!

Työhyvinvointivalmennus

 

Työhyvinvointivalmennuksella voidaan parantaa työyhteisön vuorovaikutusta, pureutua tiimin kehittämistarpeisiin ja viedä ryhmän toimintaa tehokkaampaan, keskustelevampaan ja motivoituneempaan suuntaan. Valmennuksella on mahdollista kehittää työtapoja, toimintaa tai vaikka pelisääntöjä! Voimme yhdessä myös kartoittaa, mikä tällä hetkellä on tärkein kehittämisen kohde. Ota yhteyttä ja kerro, millaiseen asiaan työyhteisönne kaipaisi valmennusta. Ilmainen 45 minuutin konsultointi, jonka perusteella ehdotus jatkosta. Ota yhteyttä ja kysy lisää, tässä yhteystietomme! 

Kalenterista löydät kaikille avoimet koulutuksemme:

Tutustuthan myös ohjelmapalveluihimme: