Koulutukset, joita tarjoamme:

Työhyvinvointia luonnosta®

 

Työhyvinvointia luonnosta® -koulutus on työhyvinvointikoulutus, joka on saatavilla 2 tunnin tiivistä paketista koko päivän kestävään henkilöstökoulutuspäivään. Havainnollistava, toiminnallinen ja inspiroiva työhyvinvointikoulutus, joka innostaa osallistujat mukaansa! Lue lisää tästä koulutuksesta ja erilaisista paketeista!

Kiireenkesytys®

 

Kiireenkesytys® on suomalainen itsensä ja yhdessä kehittämisen toimintamalli, joka havahduttaa, inspiroi ja osallistaa. Annamme Kiireenkesytys® -toimintamalliin perustuvia kiireenhallinta, itsensä johtamisen ja itsensä kehittämisen koulutuksia, valittavana on eri pituisia koulutuksia tunnin inspiraatiopuheesta koko päivän henkilöstökoulutukseen. Tutustu lisää Kiireenkesytykseen!

Itsensä johtaminen

 

Itsensä johtaminen on itsensä tuntemista, itseensä luottamista ja halua kehittää itseään. Tiedostaessamme omat arvomme ja olemalla sinut itsemme kanssa, voimme kehittää itseämme tuloksellisesti, antaa panoksemme niin omaan kuin työelämään ja myös nauttia kiireettömästi elämästä ja omien polkujemme kulkemisesta. Itsensä johtamisen koulutuksia löytyy tunnin luennosta koko päivän henkilöstökoulutukseen; räätälöimme myös tarpeidenne mukaisen päivän. Tutustu Itsensä johtamisen koulutuksiin!

Koulutukset luonnossa

 

Tiesitkö, että tehokkaan koulutuksen voi pitää myös luonnossa? Mitä, jos teoriaosuus olisikin jossain kivassa kodassa tai laavulla nokipannukahvien äärellä ja osa asioista harjoiteltaisiin luontopolulla ja/tai luontoharjoitusten avulla? Koulutamme mm. kiireenhallintaa ja työhyvinvointia luonnossa. Tutustu lisää!