Vuorovaikutusverstas TM

Työyhteisötaitoja & vuorovaikutusta

Tiesitkö, että työhyvinvointi voi olla kehollista, positiivisuus tarttuu ja joskus hetken yhdessä koheltamalla voi oivaltaa paljon uutta?

Kuuntele ensin pieni tietoisku työhyvinvoinnin kehollisuudesta ja työyhteisötaidoista.  Tee sen jälkeen yhdessä työyhteisösi kanssa pieniä helppoja toiminnallisia harjoituksia, jotka hauskalla tavalla oivalluttavat pohtimaan työyhteisön vuorovaikutusta, työhyvinvointia sekä positiivisuutta. Harjoitukset ovat kevyitä, sopivat kaikille eivätkä vaadi tilalta tai varusteilta mitään.

 

Tiimivalmennus ja työhyvinvointivalmennus

 

Varoitus; verstaalla ei olla vakavia!

Varoitamme, että harjoitukset voivat sisältää osuuksia, joita ei voi tehdä aivan naama peruslukemilla. Toisaalta on hyvä tietää, että verstaalla lentää välillä sekä työkalut että hurtti huumori, sillä me tiedämme, että pieni pilke silmäkulmassa voi saada paljon enemmän aikaan kuin naapurissa istuva totinen torvensoittaja.

Harjoitukset voivat sisältää myös osioita, jotka oikeasti havahduttavat tosielämän ja tosityöelämän tapahtumiin, kokemuksiin ja niiden vaikutuksiin työpäivässämme. Tästäkin huolimatta tai ehkäpä juuri tästä syystä, verstaalla vierailua kannattaisikin kokeilla! Verstaalla työskentely on toiminnallista ja osallistavaa; siksi se sopii hyvin vaikka virkistyspäivän koulutusosuudeksi.

 

Toimiva tiimityö lisää työhyvinvointia.

 

KESTO: 2 tuntia tai 4 tuntia

HINTA 2 h: 390 euroa (< 8 hlö), 490 euroa (9-15 hlö), 590 euroa (16-30 hlö) ja 740 euroa (31-50 hlö)

HINTA 4 h: 650 euroa (< 8 hlö), 750 euroa (9-15 hlö), 890 euroa (16-30 hlö) ja 1020 euroa (31-50 hlö)

Tutustu myös muihin koulutuksiimme: Vuorovaikutusverstaan yhteyteen voisi sopia myös PelisääntöpajaTM, mutta tutustuthan myös Työhyvinvointia luonnosta® -koulutukseemme.

StressinpoistopajaTM on myös hyvä niin lyhytohjelmana vaikka kokouspäivän keskelle tai pidempänä ohjelmana osaksi työhyvinvointipäivää.