Vuorovaikutusverstas TM

Vuorovaikutusverstas TM

Tiesitkö, että työhyvinvointi voi olla kehollista, positiivisuus tarttuu ja joskus hetken yhdessä koheltamalla voi oivaltaa paljon uutta?

Kuuntele ensin pieni tietoisku työhyvinvoinnin kehollisuudesta ja tee sen jälkeen yhdessä työyhteisösi kanssa pieniä helppoja harjoituksia, jotka hauskalla tavalla oivalluttavat pohtimaan työyhteisön vuorovaikutusta, työhyvinvointia sekä positiivisuutta. Harjoitukset ovat kevyitä, sopivat kaikille eivätkä vaadi tilalta tai varusteilta mitään.

 

Tiimivalmennus ja työhyvinvointivalmennus

 

Varoitus; verstaalla ei olla vakavia!

Varoitamme, että harjoitukset voivat sisältää osuuksia, joita ei voi tehdä aivan naama peruslukemilla. Toisaalta on hyvä tietää, että verstaalla lentää välillä sekä työkalut että hurtti huumori, sillä me tiedämme, että pieni pilke silmäkulmassa voi saada paljon enemmän aikaan kuin naapurissa istuva totinen torvensoittaja.

Harjoitukset voivat sisältää myös osioita, jotka oikeasti havahduttavat tosielämän ja tosityöelämän tapahtumiin, kokemuksiin ja niiden vaikutuksiin työpäivässämme. Tästäkin huolimatta tai ehkäpä juuri tästä syystä, verstaalla vierailua kannattaisikin kokeilla!

 

Toimiva tiimityö lisää työhyvinvointia.

 

Tuotepaketit

Ohjelma sopii virkistys- ja kehittämispäiviin tai kokouspäivän tauko-ohjelmaksi. Voit valita kepeän, jopa taukojumpaksi sopivan tunnin ohjelman, jossa pääsette pikaisesti verstaalle hommiin.

Hieman pidemmän vierailun verstaalle voi valita kahden tunnin paketin myötä tai yhdistämällä tuotteen muihin työhyvinvointi- ja kiireenhallintatuotteisiimme.

Ja eikun työkalut käteen ja verstaalle hommiin!

Tutustu myös Työhyvinvointia luonnosta® -koulutukseemme.

StressinpoistopajaTM on myös hyvä niin lyhytohjelmana vaikka kokouspäivän keskelle tai pidempänä ohjelmana osaksi työhyvinvointipäivää.