Etäkoulutus ja webinaarit

Johda itseäsi ja jaksa etätyössä!

 

Etätyön tekeminen voi olla uutta ja aikaansaaminen vaikeaa, kun työt yllättäen ovat kotona. Kiire voi hallita päiviä, työnteko häiriintyy ja monen uuden asian omaksuminen on haastavaa.

Etätyö on yksinäistä ja yhteisöllistä yhtä aikaa. Opi johtamaan itseäsi etätyössä ja jaksa paremmin! Vuorovaikutteinen 2 tuntia kestävä webinaarikoulutus. 

Keväthinta: 290 euroa + 10 eur/hlö + alv 24 %

 

 

Energiaa ja stressinhallintaa etätyöhön luonnosta!

 

Luonto on yksi harvoista paikoista, joissa voimme tällä hetkellä viettää aikaa ja rentoutua.

Opi, miten luonto auttaa alentamaan stressiä ja lisäämään tarkkaavaisuutta sekä työtehoa; henkilöstö saa luonnosta voimia etätyöhön! Vuorovaikutteinen 2 tuntia kestävä webinaarikoulutus.

Keväthinta: 290 euroa + 10 eur/hlö + alv 24 %

Virkistyspäivä verkossa

 

Hullu idea, mutta miksikäs ei – kaikki muukin on tällä hetkellä verkossa! Älä jätä virkistyspäivää keväällä viettämättä, kokoa porukkasi ja vietä hetki yhdessä!
 
 
Sisältää vuorovaikutteisen webinaarin, tietonne haastavan visailun sekä omatoimisen luontoretken ohjelman.
Retki sopii lounastauolle tai iltapäivään ja sen voi tehdä yksin tai yhdessä perheen kanssa. Kooste virkistyspäivänne kokemuksista tulee kaikille seuraavana aamuna! 
 
 
 
Keväthinta: 290 euroa + 15 eur/hlö + alv 24 %
 

Toteutus

Toteutamme koulutukset käyttäen ZOOM tai TEAMS -sovellusta. Voit osallistua helposti pöytäkoneelta, tabletilla tai älypuhelimella (joihin ladattavissa ilmaiset sovellukset). 
 
VUOROVAIKUTUS JA SISÄLTÖ – Koulutuksiin sisältyy aiheesta riippuen luentoa, vuorovaikutteisia keskusteluja, tehtäviä, kyselyjä sekä ryhmätöitä.

 

 

Webinaarit nyt keväthinnoin huhti-elokuu 2020!

 
 
(Julkisyhteisöt, yhdistykset 25 % alennus)

Työturvallisuuskortti-koulutus verkossa

 

Toteutamme korttikoulutukset joko 8 h tai 4+4 h pituisina vuorovaikutteisina webinaarikoulutuksina haluamaanne ajankohtaan, myös iltaisin.
 
Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella. Osallistujat saavat kurssimateriaalin sähköisesti. Tutustu työturvallisuuskorttikoulutuksiimme tästä.
 
 
 
Keväthinta: 750 euroa + 5 eur/hlö + alv 24 %

Kalenterista löydät kaikille avoimet koulutuksemme:

Muut koulutuksemme: