Stressinpoistopaja TM

Tutustutamme sinut pajallamme, millaisin työkaluin voit alentaa stressiä ja hallita sitä jatkossa. Ota pajalta mukaasi omaan elämääsi sopivat työkalut ja jatka työelämässä virkeämmin, vähemmän stressaantuneena ja paremmin palautuneena!

Erään kerran pajalle tuli porukka, joka tuntui olevan kovilla kierroksilla. Pidimme heille ensin hieman työturvallisuuskoulutusta ja kerroimme, että talla pohjassa ajellen tulee sakkoja ja liialla kiireellä pajalla sattuu vahinkoja. Porukka kuunteli ihmeissään, mutta ymmärsi lopulta, että mitä suuremmat stressitasot ovat sitä vähemmän lopulta saa pajalla aikaiseksi ja sitä enemmän tulee tehneeksi virheitä; tulee niin sanottua sutta ja sekundaa. Otettiin siinä sitten rauhallisesti muutamia työkaluja käyttöön ja lopulta oivallettiin, miten kivaa ja tehokasta onkin työskennellä ilman stressiä!

 

Stressinpoistopajalla on paljon erilaisia työkaluja.

 

Stressinpoistopajalla tehdään töitä oman hyvinvoinnin eteen

Yhden stressinpoistopajan ohjelma: Kuuntele ensin pieni tietoisku stressistä ja palautumisesta työhyvinvoinnin näkökulmasta. Lähde sen jälkeen vaikkapa matkalle, jossa annat ajatuksillesi hetken hengähdystauon vieden itsesi pienten tehtävien, hengitysharjoitusten ja lopuksi pienen mielikuvamatkan avulla tehtävän rentoutusharjoituksen kautta mielimaisemiisi. Opi samalla kuuntelemaan, millaisilla kierroksilla koneesi käy, mitä hetken hengähtäminen voi sinulle tehdä ja paljonko virtaa säästyy, kun osaa alentaa kierroksia.

Harjoitukset ovat kevyitä, sopivat kaikille eivätkä vaadi tilalta tai varusteilta mitään. Räätälöimme sopivan ohjelman kohderyhmän mukaan. Ohjelma sopii hyvin kokous- ja koulutuspäivän ohjelmaksi. Kauniina päivänä se voidaan viedä vaikkapa luontoon!

 

Stressinpoistopaja auttaa alentamaan stressiä.

KESTO: 1 h

HINTA: 290 euroa (sis. 10 hlö) + lisähenkilöt 15 euroa

StressinpoistopajaTM on hyvin yhdistettävissä myös muihin työhyvinvointi- ja kiireenhallintatuotteisiimme, kuten kiireenhallinnan koulutukseen tai työhyvinvointia luonnosta -koulutukseen. Toisaalta se sopii hyvin vaikkapa kokouspäivän rentoutushetkeksi ja hengähdystauoksi, jonka jälkeen voi latautuneena jatkaa työskentelyä.