Kiireenkesytys® -kiireenhallinnan koulutus 

KIIREENHALLINTA KIIREENKESYTYKSEN® MENETELMIN
– Havahduttaa, inspiroi ja osallistaa

Hallitseeko kiire työpäiviäsi ja koetko, että aikasi kuluu täysin epäoleelliseen? Ota kiirettä niskasta kiinni; saat lisää tehokkuutta työpäiviisi. Kiireenkesytys® on suomalainen itsensä ja yhdessä kehittämisen toimintamalli.

Koulutuksen hyötyjä työyhteisöllenne:
  • Tutustutte kiireen syntyyn ja kiireen olemukseen ja opitte tunnistamaan erilaisia kiirehtijätyylejä ja niiden vaikutuksen työyhteisönne tehokkuuteen ja tuloksen tekemiseen
  • Tunnistatte muutostarpeet ja etsitte yhdessä yksilöllisiä keinoja tehokkaampiin työpäiviin.
  • Opitte huomioimaan palautumisen merkitykseen kiireenhallinnassa.
  • Havainnollistavat harjoitukset (mm. Hyvän elämän ja Hyvän työelämän osakepörssit®)
  • Koulutus antaa jotain vietäväksi omaan arkeen ja jotain työyhteisölle jatkojalostettavaksi!

Kiireenhallinnan koulutus voi olla parin tunnin tiivis luento, työpajamainen puolipäivää tai vaikka koko päivän henkilöstökoulutus. Vai sopisiko päiväänne vain pieni inspiroiva puhe kiireenhallinnasta?

 

 

Kesytä kiire, keskity olennaiseen -kiireenhallintakoulutus (2 h)

Mitä se kaikkien puhuma kiire oikein on? Millainen sinun kiirehtijätyylisi on? Entä jos saisit Onnellisuuden pankin rahaa, niin mihin sitä sijoittaisit hyvinvointiosakepörssissä? Tavoitteena kiireettömämpi huominen! Kahden tunnin tiivis koulutuspaketti, jossa sekä teoriaa että osallistavaa toimintaa, jossa jokainen voi pohtia omaa kiirekokemustaan ja askeleita kohti kiireettömämpää huomista. Koulutus antaa jotain niin yksilölle kuin työyhteisöllekin!

Hinta: 480 euroa (< 8 hlö), 560 euroa (9-15 hlö), 690 euroa (16-30 hlö) ja 890 euroa (31-50 hlö)

 

Kiireenkesytystyöpaja -kiireenhallinnan ja itsensä johtamisen koulutus (4 h)

On niin kiire soutaa, että ei ehdi moottoria ostaa! Kiire syntyy sosiaalisesti, mutta kiireenhallinta ja itsensä johtaminen työelämässä ovat nykyään henkilökohtaisia taitoja, joita jokaiselta odotetaan. Tietoa, harjoituksia ja oivalluksia sekä yksilölle että työyhteisölle. Osallistava, harjoituksia ja ryhmätöitä sisältävä koulutus, jossa ehditään pureutua niin henkilökohtaiseen kiireeseen kuin myös työyhteisön kiireeseen ja etsiä keinoja niin ajanhallintaan kuin myös omaan hyvinvointiin. Tutustu lisää: Kiireenkesytystyöpaja

Hinta: 650 euroa (< 8 hlö), 750 euroa (9-15 hlö), 890 euroa (16-30 hlö) ja 1020 euroa (31-50 hlö)

 

Inspiraatiopuhe: Kiireetön askel on kevyempi askel (1 h)

 
 
Mitä jos työelämän poluilla kannettava rinkka ei painaisikaan niin paljon vaan askeltaisit töissä kevyemmin? Inspoiroiva puhe, joka yhdistää retkeilyn ja kiireenhallinnan hauskalla tavalla. Tutustu lisää tuotteeseen tästä.
 
 
Hinta: 415 euroa (< 15 hlö), 500 euroa (16-30 hlö) ja 550 euroa (31-50 hlö)
 

 

 

Työhyvinvointia luonnosta + Kiireenhallinnalla tehokkuutta työpäiviin -henkilöstökoulutuspäivä (6 h)

Inspiroiva ja toiminnallinen henkilöstökoulutuspäivä, jonka aikana havainnollistavien tehtävien ja hauskojen, ryhmäyttävien harjoitusten kautta käsittelemme kaksi työkyvyn ylläpitämisen ja henkilöstön jaksamisen kannalta tärkeää aihetta. Koulutus antaa niin tietoa ja vinkkejä omaan henkilökohtaiseen työhön ja hyvinvointiin kuin myös työyhteisölle työvälineitä hallita työyhteisön kiirettä ja viedä työhyvinvointia eteenpäin luontoa hyödyntäen. Koulutuksesta jää yhteisöllenne kooste ja jatkoaskeleet asioiden työstämiseksi.
 
 
 
 
Hinta: 900 euroa (< 8 hlö), 1050 euroa (9-15 hlö), 1350 euroa (16-30 hlö) ja 1550 euroa (31-50 hlö)

 

Työhyvinvointia luonnosta voi saada lähtemällä luontoon.

 

Tai entä jos koulutus olisikin kokonaan luonnossa? Luontopolulla tai muuten vaan luonnon keskellä?

 
Käy silloin kurkistamassa seuraava koulutuksemme: Erätauko kiireen keskellä