Kiireen­kesytys­talkoot

Mitä se kaikkien puhuma kiire oikein on? Millainen sinun kiirehtijätyylisi on? Jos saisit Onnellisuuden pankin rahaa, niin mihin sijoittaisit sitä hyvinvointiosakepörssissä? Tiivis kahden tunnin paketti, jossa tietoa ja harjoituksia kiireettömämpään huomiseen. Luovu toimimattomasta ja etsi askeleet uusien toimintatapojen kehittämiseen. Osallistavat koulutukset saavat henkilökunnan helposti mukaan keskusteluun ja talkoot lähtevät käyntiin aivan huomaamatta.

Inspiroiva, havainnollinen ja käytännönläheinen koulutus antaa uusia näkökulmia huomiseen, jotain henkilökohtaista arkeen vietäväksi ja jotain työyhteisölle jatkojalostettavaksi.

Kesto: 2 h

Toteutuspaikka: Sovitaan tilaajan kanssa, av-laitteet eivät välttämättömät

Ryhmän koko: Ei rajoituksia

Hinta: Alkaen 560 euroa. Annamme tarkemman tarjouksen osallistujamäärän perusteella. Hinta sisältää koulutuksen ja materiaalin.

Kiireenkesytys® on suomalainen itsensä ja yhdessä kehittämisen toimintamalli.

Aikaa ei voi hallita, mutta kiirettä voi vähentää. Kiireenkesytyksen ajatusmaailma lähtee siitä, että ihmiset ovat fiksuja ja osaavat ideoida ja kehittää työtään. Pysähtyminen yhteisen haasteen äärelle, havainnointi ja kokemusten jakaminen selkeyttävät asioita ja auttavat pureutumaan oikeisiin aiheisiin. Muutos alkaa havahtumisesta. Missä nyt ollaan? Miksi meillä on kiire? Arjen pienet askeleet auttavat muutoksessa alkuun. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin laitamme sinulle lisää tietoa ja tarjouksen koulutuksistamme!

Vinkki:

Kiireenkesytystalkoiden jälkeen on kiva pyyhkiä hiki otsalta ja sukeltaa luontoon. Yhdistä kiireenkesytyskoulutukseen luontohyvinvointipuhe tai lähde luontohyvinvointiretkelle. Luonnosta saatava hyvinvointi on merkittävä työhyvinvoinnin ja palautumisen edistäjä.

Jaa tämä: