Inspiraatiopuhe: Kiireetön askel on kevyempi askel

Kurkista kiireenkesyttäjien taloon, pysy poissa viimetipan vintiltä ja haasta itsesi tekemään muutoksia arkirutiineihin; edistät työhyvinvointia johtamalla itseäsi.

Mitä jos se työelämän poluilla kannettava rinkka ei painaisikaan niin paljon vaan askeltaisit töissä kevyemmin? Retkeilyn ja kiireenvähentämisen yhdistävä puhe, jonka jälkeen sinäkin mietit taakan painon uudelleen!

Kesto: 1 h

Toteutuspaikka: Sovitaan tilaajan kanssa

Ryhmän koko: Ei rajoituksia

Hinta: Alkaen 440 euroa (sis. 15 hlö) (alv 0 %). Annamme tarjouksen suuremmille osallistujamäärille.

Kiireenkesyttäjien talon suunnittelun huoneessa tehdään pieniä arjen valintoja. To do -listojen sijaan kannattaa tehdä not-to-do -listoja ja jatkaa matkaa kevyemmällä kantamuksella.

Tärkeysjärjestyksen huoneessa mietitään vielä, mikä on tärkeää. Mikä päämäärämme on ja kuka johtaa toimintaa siihen pääsemiseksi. Tärkeysjärjestyksen löytäminen auttaa pakkaamaan rinkkaan vain tarpeellisen ja jättämään turhat ja liian painavat kantamukset pois.

On tosi hyvä pysähtyä näiden aiheiden äärelle. Usein sitä ajattelee, että nämä jutut ovat ihan selviä ja tiedän, mitä pitää tehdä, jotta kiire vähenee. Silti sitä vaan painaa pää punaisena, kalenteri täynnä ja koettaa selvitä. Samalla miettii, että ”sitku on loma” niin höllään vähän. Meinaa jäädä elämä elämättä hullumaisen kiireen vuoksi. Tuli taas ajateltavaa koulutuksen myötä.

 – Kiireenkesytykseen osallistuja

Jaa tämä: