Työhyvinvointia luonnosta -koulutus

Edistä omaa ja työyhteisösi työhyvinvointia luonnon avulla. Tutustu luonnon hyvinvointivaikutuksiin ja tapoihin hyödyntää luontoa työelämässä. Sopivassa suhteessa teoriaa ja käytännön harjoituksia sisältävä työhyvinvointikoulutus, jonka jälkeen katsot luontoa uusin silmin!

Työhyvinvoinnissa ja työkyvyn ylläpitämisessä voi hyödyntää luontoa monin eri tavoin. Luonnosta saatava hyvinvointi ja luonnossa liikkuminen lisäävät tarkkaavaisuutta ja tehokkuutta sekä palauttavat tehokkaasti auttaen jaksamaan paremmin niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin.

Koulutus sisältää monipuolisen koulutuksen (2 h) luonnosta saatavasta hyvinvoinnista ja käytännönläheisiä harjoituksia koulutuksen aikana.

Kesto: 2 h

Toteutuspaikka: Sovitaan tilaajan kanssa

Ryhmän koko: Toimiva ryhmän maksimikoko on n. 30 hlö, mutta koulutus voidaan toteuttaa luentomuotoisena suuremmillekin ryhmille.

Hinta: Alkaen 390 euroa (alv 0 %). Hinta sisältää koulutuksen ja osallistujille sähköisesti jaettavan materiaalin. Pyydäthän tarjouksen isommille ryhmille tai toistuville koulutuksille.

Luontoa voidaan hyödyntää työelämässä monin tavoin niin henkilöstön kuin työympäristönkin näkökulmasta.

Koulutuksesta  saat vinkit, joita voit hyödyntää omassa työyhteisössäsi ja ottaa luonnon osaksi työhyvinvointianne.

Kurssin opetus tapahtuu teorian ja havainnollistavien harjoitusten avulla.

Vinkki:

Koulutus on yhdistettävissä luontohyvinvointiohjelmaan tai -retkiin lähiluonnossa.

Vilkaise läsnäolevan luontoliikunnan yhdistelmätuote: Työhyvinvointia luonnosta -koulutus ja Leffamatka luontoon (4 h).

 

Jaa tämä: