Työhyvinvointia luonnosta -koulutus

Luonnon hyvinvointivaikutukset ovat merkittävät ja niiden avulla voidaan edistää työhyvinvointia monin tavoin.

Läsnäoleva luontoliikunta palauttaa tehokkaasti ja piristää mieltä. Luonnossa liikkuminen lisää tarkkaavaisuutta, tehokkuutta ja luovuutta.

Koulutus sisältää monipuolisen koulutuksen (2 h) luonnosta saatavasta hyvinvoinnista ja käytännönläheisiä harjoituksia koulutuksen aikana.

Kesto: 2 h

Toteutuspaikka: Sovitaan tilaajan kanssa

Ryhmän koko: Ei rajoituksia

Hinta: alkaen 390 euroa (sis. 10 osallistujaa) (alv 0 %). Hinta sisältää koulutuksen ja osallistujille sähköisesti jaettavan materiaalin. Pyydäthän tarjouksen isommille ryhmille.

Työntekijän kokonaisvaltainen hyvinvointi, jossa huomioidaan kaikki elämän eri osa-alueet on nykyään myös työnantajan näkökulmasta tärkeää. Kun työntekijä voi hyvin ja palautuu työstään, on hänen työpanoksensa tehokkaampi ja päivät idearikkaampia.

Kokonaisvaltainen työpaikan terveyttä edistävä toiminta on tärkeää. Työssä jaksaminen, stressinhallinta ja erityisesti palautuminen vaativat paljon työntekijältä itseltään ja sen vuoksi onkin tärkeää antaa välineitä, joilla työntekijä itse voi edistää hyvinvointiaan.

Vinkki:

Koulutus on yhdistettävissä luontohyvinvointiretkiin, jotka toteutetaan henkilöstölle kaksi kertaa peräkkäin lähiluonnossa. Ensimmäinen retki voidaan toteuttaa koulutuksen jälkeen ja toinen 1-2 viikkoa myöhemmin. Toistuvat luontovierailut on todettu erittäin merkittäviksi hyvinvoinnin edistämisessä.

Vilkaise läsnäolevan luontoliikunnan tuote: Työhyvinvointia luonnosta -koulutuspaketti.

 

Jaa tämä: