Työhyvinvointia luonnosta -koulutus

Edistä omaa ja työyhteisösi työhyvinvointia luonnon avulla. Tutustu luonnon hyvinvointivaikutuksiin ja tapoihin hyödyntää luontoa työelämässä. Sopivassa suhteessa teoriaa ja käytännön harjoituksia sisältävä työhyvinvointikoulutus, jonka jälkeen katsot luontoa uusin silmin!

Työhyvinvoinnissa ja työkyvyn ylläpitämisessä voi hyödyntää luontoa monin eri tavoin. Luonnosta saatava hyvinvointi ja luonnossa liikkuminen lisäävät tarkkaavaisuutta ja tehokkuutta sekä palauttavat tehokkaasti auttaen jaksamaan paremmin niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin.

Koulutus sisältää monipuolisen koulutuksen (2 h) luonnosta saatavasta hyvinvoinnista ja käytännönläheisiä harjoituksia koulutuksen aikana.

Kesto: 2 h

Toteutuspaikka: Sovitaan tilaajan kanssa

Ryhmän koko: Ei rajoituksia (Toimiva ryhmän maksimikoko on n. 30-40 hlö, mutta koulutus voidaan toteuttaa suuremmillekin ryhmille enemmän luentomuotoisena.)

Hinta: 390 euroa (< 8 hlö), 490 euroa (9-15 hlö), 590 euroa (16-30 hlö) ja 740 (31-50 hlö) (hinnat alv 0 %). Hinta sisältää koulutuksen ja osallistujille sähköisesti jaettavan materiaalin. Pyydäthän tarjouksen isommille ryhmille tai toistuville koulutuksille.

Syystarjous: Tilaa v. 2019-2020 aikana toteutettava koulutus 20.9.2019 mennessä ja saat 10 % alennuksen koulutuksen hinnasta.

Koulutuksen aikana:

  • Kuulet luonnon hyvinvointivaikutuksista henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin työhyvinvoinnin näkökulmasta
  • Opit, miten luonto lisää tarkkaavaisuutta, palauttaa ja alentaa stressiä auttaen siten ehkäisemään uupumusta ja vähentämään sairauspoissaoloja.
  • Vastaatte työyhteisönne kanssa antamaani luontohaasteeseen!
  • Löydätte yhdessä teidän ensimmäiset askelmerkit työhyvinvoinnin lisäämiseen luonnon avulla!

Vinkki:

Koulutus on yhdistettävissä luontohyvinvointiohjelmaan tai -retkiin lähiluonnossa.

Vinkki: Kurkkaa myös yhdistelmätuote: Työhyvinvointia luonnosta -koulutus ja Leffamatka luontoon- luontohyvinvointiohjelma ulkona (4 h).

 

Jaa tämä: