Työhyvinvointia luonnosta -koulutus ja luontohyvinvointiohjelma Leffamatka luontoon  

Edistä omaa ja työyhteisösi työhyvinvointia luonnon avulla. Tutustu luonnon hyvinvointivaikutuksiin ja tapoihin hyödyntää luontoa työelämässä. Sopivassa suhteessa teoriaa ja käytännön harjoituksia sisältävä työhyvinvointikoulutus, jonka jälkeen katsot luontoa uusin silmin!

Työhyvinvoinnissa ja työkyvyn ylläpitämisessä voi hyödyntää luontoa monin eri tavoin. Luonnosta saatava hyvinvointi ja luonnossa liikkuminen lisäävät tarkkaavaisuutta ja tehokkuutta sekä palauttavat tehokkaasti auttaen jaksamaan paremmin niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Luontoa voidaankin hyödyntää työelämässä monin tavoin niin henkilöstön kuin työympäristönkin näkökulmasta.

Kesto: 2h koulutus + 2 h leffamatka luontoon (päivä sis. vähintään yhden 15 min tauon)

Toteutuspaikka: Koulutus sisätiloissa / luontohyvinvointiohjelma lähiluonnossa

Saatavuus: Ympäri vuoden

Ryhmän koko: Toimiva ryhmän maksimikoko on noin 30 hlö mutta koulutus on toteutettavissa luentomuotoisempana myös suuremmille ryhmille.

Hinta: Alkaen 600 euroa (alv 0 %). Hinta sisältää koulutuksen harjoituksineen, luontohyvinvointiohjelman sekä osallistujille sähköisesti jaettavan aineiston. Pyydäthän tarjouksen suuremmille ryhmille tai useammin järjestettäville koulutuksille.

Koulutuksesta saat vinkit, joita voit hyödyntää omassa työyhteisössäsi ja ottaa luonnon osaksi työhyvinvointianne.

Kurssin opetus tapahtuu teorian, havainnollistavien harjoitusten sekä luonnossa tapahtuvan hauskan ja ryhmäyttävän luontohyvinvointiretken avulla.

”On ollut tosi hienoa lähteä viikoittaiselle opastetulle metsäretkelle. Aluksi luulin, että nämä ovat paljon fyysisempiä, mutta olikin kiva, että retket ovat olleet rauhallisia.

Hyvin huomaa, että retkelle lähtiessä olo oli tosi stressaantunut päivän kiireiden jälkeen ja retken jälkeen olo on todella paljon rentoutuneempi. Itse ei aina tulisi lähdettyä luontoon, mutta järjestetylle retkelle oli tosi helppo tulla.

 – Ohjattujen metsäretkien hyvinvointivaikutuksia koskevaan tutkimukseen v. 2018 osallistunut työntekijä”

 

 

Jaa tämä: