Saaristovaellus tai päiväretki Rauman saaristossa

Vietä hetki meren äärellä ja nauti luontoliikunnasta saaristoreiteillä. Valittavanasi on kauniita saaristokohteita ja lukuisiä retkeilyreittejä Rauman saaristossa.

Lähtisittekö työyhteisönne kanssa piipahtamaan lähisaarissa raikkaalla päiväretkellä tai kiinnostaisiko koko päivän vaellusretki kahvi- ja lounastaukoineen luonnon keskellä? Tiesithän, että Rauman saaristossa on yli 30 kilometriä kauniita ja rauhallisia retkeilyreittejä. Osa reiteistä on helpostikin saavutettavissa tai vaikkapa vain pienen soutumatkan päässä.

Luontoliikunnalla on monipuolisia terveysvaikutuksia. Meren äärellä mieli lepää maisemissa ja merituuli raikastaa ajatuksia! Matkalla saatat ohittaa palan saariston kalastajatilojen historiaa. 

 

 

Kesto: 3-8 h

Toteutuspaikka: Eri paikkoja

Vaativuus: Helppo/keskivaikea (reitistä riippuen), sopivia reittejä niin peruskuntoisille kuin aktiivisemmille liikkujille.

Pituus: Reitistä riippuen n. 4-15 km

Saatavuus: Ympäri vuoden

Hinta: Alkaen 240 euroa (sis. 10 hlö). Annamme tarkemman tarjouksen valitun reitin ja osallistujamäärän perusteella.

Lisähintaan: Kahvit ja retkieväät, ruokailut, sauna

Toimimme Selkämeren kansallispuistossa, Kurjenrahkan kansallispuistossa ja Pinkjärven alueella Metsähallituksen yhteistyökumppanina. Näiltä alueilta löytyy kauniita ulkoilureittejä niin mantereen kuin saaristonkin puolelta ja kaukaisimmatkin kohteet ovat vain reilun tunnin päässä Raumalta.

Rauman saaristosta löytyy 30 kilometriä kauniita ja rauhallisia retkeilyreittejä. Omenapuumaa, joka on ollut saari ja sellaiseksi monesti vieläkin mielletään pitää sisällään 6 km luontopolun, jonka varrelta voi soutaa Reksaareen ja patikoida vaikka saaren päähän Uusalmen laavulle. Reksaaresta löytyy myös lyheympi n. 3 km luontopolku. Nurmeksessa reittejä on jopa 20 kilometriä.

 

I think 99 times and find nothing.

I stop thinking, swim in silence, and the truth comes to me.

 – Albert Einstein –

Jaa tämä: