Retket Kurjenrahkan kansallispuistoon

Vietä hetki luonnossa, nauti luontoliikunnasta ja nauti kahvit luonnonhelmassa. Valittavanasi on kauniita kohteita ja kivoja retkeilyreittejä Kurjenrahkan kansallispuistosta. Vuodenajasta riippuen näet kun suopursut kukkivat, kuulet kurkien äänet, kesätuuuli viilentää Savojärven rannalla tai karpalot alkavat kypsyä ja syksy värittää suomaisemaa. Suoympäristö on kokemisen arvoinen kaikkina vuodenaikoina!

Lähtisittekö työyhteisönne kanssa piipahtamaan reippaalla patikkaretkellä kulkien pitkin pitkospuita vai kiinnostaisiko enemmän sukeltaa aarniometsään? Kurjenrahkan kansallispuistossa on eri pituisia reittejä ja siellä onnistuu niin puolenpäivän retki kuin myös koko päivän vaellusretki kahvi- ja lounastaukoineen.

 

 

Kesto: 2-8 h

Toteutuspaikka: Eri paikkoja

Vaativuus: Helppo/keskivaikea (reitistä riippuen), sopivia reittejä niin peruskuntoisille kuin aktiivisemmille liikkujille.

Pituus: Reitistä riippuen n. 2-15 km

Saatavuus: Ympäri vuoden

Hinta: Alkaen 260 euroa (sis. 10 hlö). Annamme tarkemman tarjouksen valitun reitin ja osallistujamäärän perusteella.

Lisähintaan: Kahvit ja retkieväät, ruokailut, sauna

Toimimme Selkämeren kansallispuistossa, Kurjenrahkan kansallispuistossa ja Pinkjärven alueella Metsähallituksen yhteistyökumppanina. Näiltä alueilta löytyy kauniita ulkoilureittejä niin mantereen kuin saaristonkin puolelta ja kaukaisimmatkin kohteet ovat vain reilun tunnin päässä Raumalta.

Kurjenrahkan kansallispuistossa on kaunis Savojärven kierros (6 km), lintutornilla suonlaidassa piipahtava Vajosuon kierros (3 km) sekä aarniometsässä kiertelevä Pukkipalon reitti (6 tai 9 km). Näitä yhdistämällä on mahdollista kiertää ”Kurjenrahkan kolme kierrosta” yhteensä 15 km päivävaelluksella. 

 

I think 99 times and find nothing.

I stop thinking, swim in silence, and the truth comes to me.

 – Albert Einstein –

Jaa tämä: