Vaellusretket ja päiväretket Rauman seudulla

Vietä hetki luonnossa, nauti luontoliikunnasta ja nauti kahvit luonnonhelmassa. Valittavanasi on kauniita kohteita ja kivoja retkeilyreittejä Rauman lähiseudulta.

Lähtisittekö työyhteisönne kanssa piipahtamaan lähiluonnossa reippaalla patikkaretkellä vai kiinnostaisiko koko päivän vaellusretki kahvi- ja lounastaukoineen luonnon keskellä? Tiesithän, että Rauman saaristossa on yli 30 kilometriä kauniita ja rauhallisia retkeilyreittejä.

Luontoliikunnalla on monipuolisia terveysvaikutuksia ja liikunta luonnonympäristössä tukee erityisesti psyykkistä hyvinvointia. Mitä enemmän ja säännöllisemmin viettää aikaa luonnossa, sitä suuremmat terveyshyödyt voi saavuttaa. Valitse siis rauhallinen piipahdus tai koeta pidempää vaellusta; kumpikin on tehokasta ja hauskaa kauniin luonnon keskellä!

 

 

Kesto: 2-8 h

Toteutuspaikka: Eri paikkoja

Vaativuus: Helppo/keskivaikea (reitistä riippuen), sopivia reittejä niin peruskuntoisille kuin aktiivisemmille liikkujille.

Pituus: Reitistä riippuen n. 2-15 km

Saatavuus: Ympäri vuoden

Hinta: Alkaen 200 euroa (sis. 10 hlö). Annamme tarkemman tarjouksen valitun reitin ja osallistujamäärän perusteella.

Lisähintaan: Kahvit ja retkieväät, ruokailut, sauna

Toimimme Selkämeren kansallispuistossa, Kurjenrahkan kansallispuistossa ja Pinkjärven alueella Metsähallituksen yhteistyökumppanina. Näiltä alueilta löytyy kauniita ulkoilureittejä niin mantereen kuin saaristonkin puolelta ja kaukaisimmatkin kohteet ovat vain reilun tunnin päässä Raumalta. 

Rauman saaristosta löytyy 30 kilometriä kauniita ja rauhallisia retkeilyreittejä, joihin osaan pääsee ilman venekuljetusta tai vaikka soutaen!

Kurjenrahkan kansallispuistossa on kaunis Savojärven kierros (6 km), lintutornilla suonlaidassa piipahtava Vajosuon kierro (3 km) sekä Aarniometsässä kiertelevä Pukkipalon reitti (6 tai 9 km).

Pinkjärveltä löytyy n. 5 km pituinen rengasreitti laavuineen.

Tai mitä jos lähtisit Reilaan, jossa uusi luontopolku kulkee merenrannassa? Sekin on hyvin lähellä!

 

I think 99 times and find nothing.

I stop thinking, swim in silence, and the truth comes to me.

 – Albert Einstein –

Jaa tämä: