Työhyvinvointia luonnosta -työhyvinvointikoulutus

Havainnollistava, toiminnallinen ja käytännönläheinen työhyvinvointikoulutus, joka innostaa henkilöstön mukaan etsimään hyvinvointia luonnosta ja alentamaan siten stressiä ja pitämään yllä työkykyä. Tutustu luonnon hyvinvointivaikutuksiin ja tapoihin hyödyntää luontoa työelämässä hauskoin käytännön harjoituksin. Sopivassa suhteessa teoriaa ja käytännön harjoituksia sisältävä työhyvinvointikoulutus, jonka jälkeen katsot luontoa uusin silmin!

Luonnosta saatava hyvinvointi ja luonnossa liikkuminen lisäävät tarkkaavaisuutta ja tehokkuutta sekä palauttavat tehokkaasti auttaen jaksamaan paremmin niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin.Työhyvinvoinnissa ja työkyvyn ylläpitämisessä voi hyödyntää luontoa monin eri tavoin, koulutuksessa tutustumme tutkittuun tietoon ja asetamme teille hyvän luontohaasteen!

Saatavilla tiivis 2 h koulutuspaketti ja puolen päivän koulutus (2 h + 2 h) sisältäen koulutuksen sekä leikkimielisen, mutta opettavaisen Leffamatkan luontoon.  Tai entä jos yhdistäisit Työhyvinvoinnin ja kiireenhallinnan aiheet kokonaiseksi henkilöstökoulutuspäiväksi?

Kesto: 2 h

Toteutuspaikka: Sovitaan tilaajan kanssa

Ryhmän koko: Ei rajoituksia (Toimiva ryhmän maksimikoko on n. 30-40 hlö, mutta koulutus voidaan toteuttaa suuremmillekin ryhmille enemmän luentomuotoisena.)

Hinta: 390 euroa (< 8 hlö), 490 euroa (9-15 hlö), 590 euroa (16-30 hlö) ja 740 (31-50 hlö) (hinnat alv 0 %). Hinta sisältää koulutuksen ja osallistujille sähköisesti jaettavan materiaalin. Pyydäthän tarjouksen isommille ryhmille tai toistuville koulutuksille.

Koulutuksen aikana:

  • Kuulet luonnon hyvinvointivaikutuksista henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin työhyvinvoinnin näkökulmasta
  • Opit, miten luonto lisää tarkkaavaisuutta, palauttaa ja alentaa stressiä auttaen siten ehkäisemään uupumusta ja vähentämään sairauspoissaoloja.
  • Vastaatte työyhteisönne kanssa antamaani luontohaasteeseen!
  • Löydätte yhdessä teidän ensimmäiset askelmerkit työhyvinvoinnin lisäämiseen luonnon avulla!

Vinkki:

Koulutus on yhdistettävissä luontohyvinvointiohjelmaan tai -retkiin lähiluonnossa.

Vinkki: Kurkkaa myös yhdistelmätuote: Työhyvinvointia luonnosta -koulutus ja Leffamatka luontoon- luontohyvinvointiohjelma ulkona (4 h).

 

Jaa tämä: