Työhyvinvointia luonnosta® – sai tavaramerkin!

 

Olemme innolla kehittäneet työhyvinvointituotettamme eteenpäin ja koimme, että nyt on aika myös rekisteröidä se. Tuo pieni ® on oikein mieluisa joululahja, sillä koulutus on saanut jokaisessa koulutuspäivässä erittäin hyvän vastaanoton, inspiroinut ihmisiä lähtemään luontoon ja innostanut katsomaan luontoa uudella tavalla!

Toiveenamme on ollut luoda tuotteestamme monipuolinen tai tavoitteemme on, että se tulevaisuudessa pitää sisällään koulutusta, kirjallisuutta ja ohjelmapalveluja. Koulutustemme kantavana ajatuksena on luoda mukana oleville hetki, jossa osallistutaan jokainen omalla tavallaan, oivalletaan ja keskustellaan parin tai ryhmän kanssa ja sitä kautta tieto myös jää mieleen.

Olemme lähteneet luomaan työhyvinvointikoulutusta, joka antaisi tietoa mutta toimisi myös valmennuksellisena, omista kokemuksista ja havainnoista ammentavana koulutuksena, jonka jälkeen jokainen voi peilata tietoa omaan elämäänsä ja ottaa mukaansa ne vinkit, joita tarvitsee tai haluaa käyttää työhyvinvointia parantaakseen.

 

Työhyvinvointia luonnosta

 

Tuotepakettimme

Työhyvinvointia luonnosta® -koulutuksena toimii niin kahden tai neljän tunnin tiiviinä pakettina kuin myös yhdistettynä ohjelmaan luonnossa tai muihin työhyvinvointiosioihimme. Voit yhdistää sen vaikkapa VuorovaikutusverstaaseenTM tai StressinpoistopajaanTM. Tai entäpä, jos yhdistät sen Kiireenkesytys -koulutukseen, sillä mikä olisikaan parempi yhdistelmä kuin pohtia ensin, miten kiire saadaan hallintaan ja etsiä sen jälkeen keinoja palautumiseen!

Havainnollistava, käytännönläheinen ja toiminnallinen työhyvinvointikoulutus, jonka jälkeen saatat katsoa luontoa uusin silmin!

 

Mari Starck

Asiakaspalaute on motivoinut meitä, kiitos siitä!

Olemme saaneet asiakaspalautetta, joka on motivoinut meitä kehittämään koulutusta ja viemään sitä toiminnallisempaan suuntaan.

”Kiitos voimaannuttavasta päivästä! Päivä lisäsi omaa hyvinvointia, lisäksi sain uusia työkaluja muiden ohjaamiseen, kiitos!”

Palaute, jota saimme Työhyvinvointia luonnosta® -koko päivän koulutuksesta, joka sisälsi Leffamatkan luontoon:

”Kiitokset Marille, löysin peilitehtävän kautta sisäisen lapsenomaisen ilon ja hulluttelun uudestaan, kiitos!”

Työhyvinvointivalmennus täydentää tuotetta tulevaisuudessa

Olemme iloisia siitä, että tuo pieni ® koulutuksemme perässä kertoo siitä, että olemme tehneet työtä ja tuon pienen ®:n myötä, meillä on erittäin paljon intoa myös jatkaa tämän koulutuksen kehittämistä ja tuoda siihen myös työhyvinvointivalmennuksellinen osuus. Hike ’n Joy ottaa keväällä tuotevalikoimaansa työhyvinvointivalmennuksen ja siitä ammennamme toki tietoa ja työkaluja myös kaikkiin muihin koulutuksiimme!

Tutustu koulutukseen: Työhyvinvointia luonnosta®
Katso tästä myös kesäyliopistojen avoimet koulutukset: Tapahtumakalenteri

Jaa tämä: