Patikoi & Palaudu Kurjenrahkassa

Lumoudu Kurjenrahkan kansallispuiston maisemista, patikoi kauniissa suomaisemissa tai aarniometsän siimeksessä ja hae hyvä olo luontoliikunnasta. Matkalla juomme nokipannukahvit ja nautimme pientä suolaista luonnon keskellä.

Patikoinnin jälkeen kokoonnumme nuotiolle maistamaan lämmintä talon yrttijuomaa ja annamme jalkojen nauttia turvehoidosta ja mielen hyvinvointiaiheisesta ohjelmasta. Tai miksette voisi kokeilla saunajoogan rentouttavaa kokemusta?

Päivän kruunaa vielä maittava ruokailuhetki ja saunominen perinteisessä saunassa. 

Patikoi & Palaudu -päivää luotsaavat luontoyhteysohjaaja ja tuleva eräopas Mari (Hike ’n Joy) ja Toivolan Kievarin emäntä ja luontaisohjaaja Anne.

Kesto: Tilaajan toivomuksen mukaan 

Toteutuspaikka: Kurjenrahkan kansallispuisto, Toivolan Kievari

Vaativuus: Helppo/keskivaikea (reitistä riippuen), sopii peruskuntoiselle liikkujalle.

Pituus: Reitistä riippuen 3, 6 tai 9 km 

Saatavuus: ympäri vuoden

Hinta: Alkaen 85 euroa/hlö (sis alv). Hinta sisältää patikointiretken, hyvinvointiohjelman, ruokailut sekä saunan virkistymisaltaineen. 

 

Esimerkki päivän ohjelmasta:

 

  • Patikoimme kiireettömästi 3, 6 tai 9 kilometriä Kurjenrahkan kansallispuiston reiteillä nauttien luonnosta ja läsnäolevasta luontoliikunnasta. Juomme matkan varrella nokipannukahvit ja syömme pienen välipalan.
  • Kokoonnumme Toivolan Kievariin nuotion äärelle.Annamme jalkojemme nauttia turvehoidosta ja nautimme hyvinvointiaiheisesta ohjelmasta ja lämpimästä yrttijuomasta nuotion äärellä. Toisena vaihtoehtona ryhmällenne on saunajooga.
  • Ruokailuhetki
  • Vapaata yhdessäoloa ja saunomista. 

Look deep into the nature,

and then you will understand everything better.

.

 – Albert Einstein –

Jaa tämä: