Nurmes – Saaristovaellus Selkämeren kansallispuiston maisemissa

Vietä ryhmäsi kanssa päivä Rauman saaristossa  , Selkämeren kansallispuiston maisemissa. Vietämme aikaa meren äärellä ja nautimme luontoliikunnasta kauniilla saaristoreiteillä. Valittavanasi on useita eri reittivaihtoehtoja; voitte valita tutustumiskohteiksenne Päivärannan ja Pinokarin kalastajatorppien pihapiirit (kesäkaudella laiduntavine eläimineen), Nurmeksennokan kalliot upeine merimaisemineen ja/tai Lemmenpuhdin ja Pihluksensäikän kauniit hiekkarannat. 

Patikointireittimme kulkee Nurmeksen saaren monimuotoisessa ja vaihtelevassa saaristoluonnossaLähtisittekö työyhteisönne kanssa piipahtamaan lähisaarissa raikkaalla päiväretkellä tai kiinnostaisiko koko päivän vaellusretki kahvi- ja lounastaukoineen luonnon keskellä? Tiesithän, että Rau, jossa vuorottelevat lehdot, mäntymetsät sekä kuusimetsät paksuine sammalpeitteineen. Syksyisin kohde sopii hyvin myös sieniretken kohteeksi! 

Nautimme matkalla toki myös maukkaat retkieväät ja kahvit!

 

Kesto: 5-8 h

Toteutuspaikka: Nurmes, Rauman saaristo

Vaativuus: Helppo/keskivaikea (reitistä riippuen), Nurmeksen maasto on pääsääntöisesti hyvin tasaista Nurmeksen nokan kallioita lukuunottamatta ja reitit kulkevat pitkin metsäpolkuja ja vanhoja tienpohjia

Pituus: Reitistä riippuen n. 4-10 km

Saatavuus: Toukokuu-Lokakuu

Hinta: Alkaen 75 euroa/hlö (sis. opastus, ohjelma, tuhdit retkieväät ja kahvit sekä kuljetus), annamme tarkemman tarjouksen valitun reitin ja osallistujamäärän perusteella.

Lisähintaan: Kahvit ja retkieväät, ruokailut, sauna

Rauman saaristosta löytyy Nurmeksen reittien (20 kilometriä) lisäksi paljon muita kauniita ja rauhallisia retkeilyreittejä. Omenapuumaa, joka on ollut saari ja sellaiseksi monesti vieläkin mielletään pitää sisällään 6 km luontopolun, jonka varrelta voi soutaa Reksaareen ja patikoida vaikka saaren päähän Uusalmen laavulle. Reksaaresta löytyy myös lyheympi n. 3 km luontopolku. 

Tutustuthan siis myös muihin saaristoretkiimme!

 

Jaa tämä: