Selkämeren kansallispuisto – Kuuskajaskarin linnakesaaren maisemissa

Vietä hetki meren äärellä ja nauti luontoliikunnasta saaristoreiteillä. Valittavanasi on kauniita saaristokohteita ja lukuisiä retkeilyreittejä Rauman saaristossa.

Lähtisittekö työyhteisönne kanssa piipahtamaan lähisaarissa raikkaalla päiväretkellä tai kiinnostaisiko koko päivän vaellusretki kahvi- ja lounastaukoineen luonnon keskellä? Tiesithän, että Rauman saaristossa on yli 30 kilometriä kauniita ja rauhallisia retkeilyreittejä. Osa reiteistä on helpostikin saavutettavissa tai vaikkapa vain pienen soutumatkan päässä.

Luontoliikunnalla on monipuolisia terveysvaikutuksia. Meren äärellä mieli lepää maisemissa ja merituuli raikastaa ajatuksia! Matkalla saatat ohittaa palan saariston kalastajatilojen historiaa.

 

 

Kesto: 1,5 h

Toteutuspaikka: Kuuskajaskari, Rauman saaristo

Vaativuus: Helppo

Pituus: n. 2 km

Saatavuus: Toukokuu-syyskuu

Hinta: 18 euroa/hlö (sis. retken opastuksen ja ohjelman), minimiveloitus 10 hlö

Lisähintaan: Kahvit ja retkieväät, ruokailut

Rauman saaristosta löytyy 30 kilometriä kauniita ja rauhallisia retkeilyreittejä. Omenapuumaa, joka on ollut saari ja sellaiseksi monesti vieläkin mielletään pitää sisällään 6 km luontopolun, jonka varrelta voi soutaa Reksaareen ja patikoida vaikka saaren päähän Uusalmen laavulle. Reksaaresta löytyy myös lyheympi n. 3 km luontopolku. Nurmeksessa reittejä on jopa 20 kilometriä.

Tutustuthan myös muihin Rauman saariston retkiin Omenapuumassa, Reksaaressa ja Nurmeksessa!

 

Uusi elämä on aloitettava juuri näin:
Myrskylyhty palaa maston huipussa,
rantaviiva katoaa takana pimeyteen,
koko maailma nukkuu.
-Muumipappa
Jaa tämä: