Perhejooga

Perhejoogassa aikuinen osallistuu yhdessä lapsen kanssa.

Perhejoogassa ohjataan sekä lapset että aikuiset joogasadun läpi, annetaan heille aikaa ja tilaa saada vain olla yhdessä. Lapsen mukana voi olla vanhempi, isovanhempi tai ystävä – kaikki joogaavat omista lähtökohdistaan. 

Lasten jooga opettaa lapselle rauhoittumista ja keskittymistä. Lapset uppoutuvat joogasatuun ja tulevat innolla mukaan joogaliikkeisiin ja rentoutusharjoituksiin. 

Tuntien teemoina voivat olla esim. ystävyys, luovuus, itsetunto tai aistit.

Kesto: 60 min

Toteutuspaikka: Sisätiloissa, kesäisin myös ulkotiloissa. (Huomioithan, että sisätilaan mahtuu tarvittava määrä joogamattoja.) 

Vaativuus: Ei edellytä mitään ennakkotietoja tai -taitoja. 

Ryhmän koko: max. 12 osallistujaa (6 joogaparia)

Hinta: 110 euroa (alv 0 %) Hinta sisältää yhden perhejoogatunnin Rauman alueella (max. 20 km Raumalta), joogatunnin valmistelun sekä joogamatot. Pyydäthän tarjouksen, mikäli joogatunteja tulisi järjestettäväksi useampi samana tai eri päivinä tai haluat joogatunnin Rauman alueen ulkopuolelle.

Perhejoogatunti koostuu:

  • joogatunnin aloituksesta (sis. joogatunnin ohjeet ja hengitysharjoituksen)
  • joogasatu
  • rentoutusharjoitus
  • eväs-/juomatauko
  • pieni yhteinen tehtävä 
  • tarina tai pieni rentoutus
  • loppupiiri

Kaipaatko yhteistä tekemistä lapsen kanssa? Tai haluaisitko lapselle harrastustunnin, jonka aikana ei tarvitse suorittaa tai kilpailla vaan riittää, että osallistuu ja kokee onnistumisen tunteen? 

Lasten joogassa jokainen tekee liikkeet oikein omalla tavallaan eikä ketään korjata. Lasten annetaan nauttia joogasta, omasta tilasta joogamatolla sekä onnistumisesta.

Lähde lapsen kanssa joogasadun merkeissä vaikkapa mukavalle matkalla maatilalle!

 

 

Jaa tämä: