Lasten jooga

Lasten joogassa joogataan iloisten luonto- ja eläinaiheisten joogasatujen mukana.

Lasten jooga opettaa lapselle rauhoittumista ja keskittymistä. Lapset uppoutuvat joogasatuun ja tulevat innolla mukaan joogaliikkeisiin ja rentoutusharjoituksiin.

Lasten jooga sopii parhaiten 3-8 vuotiaille lapsille, mutta mukana on ollut myös nuorempia ja vanhempia. Pienten, n. 2-5 vuotiaiden lasten tunnit kestävät 30 minuuttia, siitä vanhempien lasten tunnit 45 tai 60 minuuttia.

Joogatunnit tilattavissa päiväkoteihin, kouluihin tai vaikkapa lasten synttäreille!

Kesto: 30 min / 45 min / 60 min

Toteutuspaikka: Sisätiloissa, kesäisin myös ulkotiloissa. (Huomioithan, että sisätilaan mahtuu tarvittava määrä lasten joogamattoja.)

Vaativuus: Ei edellytä mitään ennakkotietoja tai -taitoja

Ryhmän koko: max. 12 hlö

Hinta: 60 euroa / 85 euroa / 110 euroa (alv 0 %) Hinta sisältää yhden joogatunnin Rauman alueella (max. 20 km Raumalta), joogatuntien valmistelun sekä joogamatot. Pyydäthän tarjouksen, mikäli joogatunteja tulisi järjestettäväksi useampi samana tai eri päivinä tai haluat joogatunnin Rauman alueen ulkopuolelle.

 

 

”Kaikkein parasta olivat ne iloiset poninpotkut!”

”Se mudassa kylpevä possu oli tosi hauska!”

”Minusta oli niin kiva rauhoittua hetki viltin alla, se oli oikeestaan aika jännittävääkin.”

Usein vanhemmat miettivät, jaksaako vilkas lapsi osallistua joogatunnilla. Usein kuitenkin on niin, että rauhallinen tahti ja joogasatu saavat lapsen uppoutumaan ja osallistumaan ihan huomaamatta. Lapsi voi yllättäen huomata nauttivansa siitäkin, että saa hetken rauhoittua paikoillaan. 

Entä jos tulisit yhdessä lapsen kanssa joogamaan perhejoogatunnille? Tutustu myös perhejoogatunteihin. 

 

 

Jaa tämä: