Kiireenkesytys – reittisuunnitelma itsensä johtamiseen

On niin kiire soutaa, että ei ehdi moottoria ostaa!

Kiire syntyy sosiaalisesti, mutta kiireen hallinta ja itsensä johtaminen työelämässä ovat nykyään henkilökohtaisia taitoja, joita jokaiselta odotetaan.

Selvitä kiirehtijätyylisi, käy ostoksilla hyvinvointiosakepörssissä ja osallistu viisaiden neuvostoon. Tee reittisuunnitelma, jonka avulla otat ensimmäiset askeleet kiireen vähentämiseen ja johdat itseäsi. Tietoa, harjoituksia ja oivalluksia sekä yksilölle että työyhteisölle.

Kesto: 3,5 h

Toteutuspaikka: Sovitaan tilaajan kanssa

Ryhmän koko: Ei rajoituksia

Hinta: Alkaen 840 euroa (sis. 10 hlö) (alv 0 %). Annamme tarkemman tarjouksen osallistujamäärän perusteella. Hinta sisältää koulutuksen ja sähköisesti jaettavan materiaalin.

Jatkuva kiire ei lopu kiirehtimällä. Joskus on hyvä pysähtyä miettimään omaa suhdettaan aikaan.

Koettaessamme selvitä kiireestä haemme apua ajanhallinnasta. Aikaa ei kuitenkaan voi hallita, mutta voimme tarttua kiireeseen ja laittaa sen kuriin. Jo pienillä arjen askelilla voi saavuttaa paljon.

Tavoitteena on onnellinen suhde aikaan.

Kiireenkesyttäjien talossa on myös mielenhallinnan huone. Millä keinoin sinä kesytät villin mielen?

Saamme paljon enemmän aikaan, kun emme kiirehdi tai yritä liikaa. On tärkeää löytää oma tapansa rentoutua ja säilyttää rentous myös kiireisessä työpäivässä, jotta voi olla läsnä työtehtävissään.

Mielen tyynnyttämiseen ja hyvien unien saavuttamiseen luonnossa liikkuminen antaa hyvät välineet. Hidasta hetkeksi vauhtia, edistät samalla luovuutta!

 

 

Jaa tämä: